Freee Doves Farm


POMERANOV CUKROV 1

 

POMERANČOVÉ CUKROVÍ

Přísady:
250 g másla
120 g čokoládového pudinkového prášku
120 g moučkového cukru
1 vejce
160 g Freee Chlebové smesi bílé bez lepku
70 g Freee Směsi bílé bez lepku
6 g pomerančové kůry Dr. Oetker

Krém (připravit den předem):
200 ml smetany ke šlehání
100 g čokolády
50 g másla
pár kapek pomerančového oleje (nedala jsem)
pomerančová marmeláda


Smetanu zahřejeme, rozpustíme v ní čokoládu a máslo. Po vychladnutí dáme do lednici (přes noc).
Polovinu upečených koleček namočíme v oranžové čokoládě (např. Callebaut).
Na druhou polovinu nastříkáme po obvodu kolečka vyšlehaný krém, doprostřed naneseme pomerančovou marmeládu a přiklopíme kolečkem namočeným v čokoládě.


Za recept děkujeme paní Milušce Jakšové.