Úvod O nás Produkty - Eshop Kde zakoupit Recepty Kontakty Osobní odběr Potravinové intolerance

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY U NÁS NA FACEBOOKU Chlebová směs bílá bez lepku Chlebová směs bez lepku - Recepty Samokypřící směs bez lepku - Recepty Směs bílá bez lepku - Recepty Rýžová mouka bez lepku - Recepty Bez lepku, mléka a vajec - recepty Vaše recepty Přidat recept Medovník ***HALUŠKY *** *HRABĚNČINY ŘEZY* Řezy Afrika Hrníčkové houskové knedlíky Těsto pálené na knedlíky Cuketový slaný koláč Zapečená brokolice *CHLUPATÉ KNEDLÍKY* **PALAČINKY** **OVOCNÝ ŘEZ PEŘINKA** ***HOUBOVÉ RAGÚ*** ** BUCHTA "MILKA" ** Tvarohový dort Houstičky do formičky Marokánky Dýňový perník Banánové muffiny omelety Linecké cukroví Nugátový dort Rebarborová mřížková placka Hraběnčiny řezy Eskymo řezy Buřt guláš Tvarohové štečky Čokoládové mufinky Domácí lasagne BUCHTA HIMALÁJE **PRAVÉ ČESKÉ BUCHTY** Kočičí oči Domácí pizza Piškotový dortík potažený marcipánem Opičí placičky Bábovka Bleskový koláč 3v1 Kokosový strouhaný koláč Rychlý chlebík Ježci Krajance Sypaný hrnkový tvarohový koláč Tříbarevný rumáček borůvkový koláč rebarborová mřížková placka Bezlepkové sušenky se semínky Bezlepková buchta s podmáslím a jahodami Bezlepkové karamelové sušenky Bezlepkové máslové sušenky Bezlepkový nahatý dort(Naked cake) Bezlepkové koka sušenky Bezlepkové kelímkové mufinky pomerančovo kokosové Bezlepkové brownies Bezlepkové jablečné donuty Bezlepkové bavorské vdolečky ŠVESTKŮ KOLÁČ ŠVESTKOVÝ RYCHLÝ TVAROHOVÝ KOLÁČ TVAROHOVÁ BÁBOVKA OSTRUŽINOVÁ BUBLANINA Piškotové koláčky s pudinkem a ovocem Cuketová buchta Bezlepková makovo mandlová bábovka Staročeské lívance bez lepku, vajec a mléka Perníčky Buchta v hrnečku pro jednoho do mikrovlnky Rychlé mufiny Přidat recept

Krajance

vložil: Miruna Kneprová

250g směsy bez lepku
250g chlebové mouky Schar
60g másla nebo více pokud má rád někdo více mastnější
vajíčko
sůl dle chuti
120ml šlehačky
150ml podmáslí
sádlo
1/2 prášku do pečiva

Smícháme sypké suroviny. Poté přidáme mokré suroviny krom sádla. Vypracujeme těsto. Pokud je těsto příliš tuhé nekompatibilní přilijeme podmáslí.
Vypracované těsto vyválíme a stěrkou potřeme sádlem a poskládáme levou stranu do středu, pravou stranu do středu, spodní do středu a horní taky do středu. Vzniklou krychli přehneme znova levá do středu a celou silnější část doprava. Zkrátka tak, jako bychom dělali listové těsto. Takhle převálíme 3x. Podsypáváme.
Následně zabalíme do sáčku a dáme na hodinu či přes noc do ledničky. Po hodině
odpočinku v ledničce těsto další hodinu či 30 min.odpočívá na stole.
Poté rozválíme v silnější těsto a krájíme tvary dle libosti.
Pečeme na plechu potřené vajíčkem či mlékem nebo kefírem na 180 stupňů. Horkovzdušná na 160 cca 20 min.

Dobrou chut :-))






.


copyright © Doves Farm CZ 2013