Úvod O nás Produkty - Eshop Kde zakoupit Recepty Kontakty Osobní odběr Potravinové intolerance

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY U NÁS NA FACEBOOKU Chlebová směs bílá bez lepku Chlebová směs bez lepku - Recepty Samokypřící směs bez lepku - Recepty Směs bílá bez lepku - Recepty Rýžová mouka bez lepku - Recepty Borůvkové mufíny bez lepku Jablko-skořicová buchta bez lepku Bábovka bez lepku Sýrové tyčinky bez lepku Sněhový citrónový koláč bez lepku Burákové sušenky bez lepku Tortilla bez lepku Makronky bez lepku Bez lepku, mléka a vajec - recepty Vaše recepty Perníčky Buchta v hrnečku pro jednoho do mikrovlnky Přidat recept

Jablko-skořicová buchta bez lepku

Přísady

250g Rýžové mouky nebo Samokypřící směsi nebo Směsi bez lepku

125g cukru

2 vejce

 50g rozpuštěného másla nebo hery

100 ml mléka

3-4 jablka (nakrájená na kousky nebo nastrouhaná, dle Vašeho vkusu)

2 lžičky kypřícího prášku (ne u Samokypřící směsi)

 1 lžička skořice

 50g rozinek

(lze přidat vlašské ořechy)

 

Postup

Smícháme dohromady mouku, cukr, skořici, kypřící prášek, rozinky a jablka. Přidáme rozmíchaná vejce s mlékem a rozpuštěným tukem. Nalejeme do dortové formy a pečeme zhruba na 190 stupňů  35 minut. Vršek posypeme lžící skořice s cukrem a pečeme dalších 10 minut.

 








copyright © Doves Farm CZ 2013